PRODUCT INFORMATIE

KING ACTIVE DE NUMMER 1 NATUURLIJKE LIBIDOPIL

Hoe langer u een erectie aan kunt houden, des te intenser en beter er genoten kan worden tijdens de seks. Een stevige en goed doorbloede penis is extra gevoelig voor prikkelingen. Een stijve penis zal nou eenmaal eenvoudiger penetreren dan een penis die niet stijf is. Wanneer u er van uit kunt gaan dat uw prestaties in bed in orde zijn zult u ook geen problemen ervaren om ook uw partner tot een orgasme te laten komen. Als mannen meer controle hebben over hun erectie en hun seksuele prestaties stijgt het zelfvertrouwen en dat geeft een heel goed gevoel.

KING ACTIVE STIMULERENDE ERECTIEPILLEN ONDERSTEUNEN DE ERECTIE EN POTENTIE

De natuurlijke ingrediënten in de King Active erectiepil werken ondersteunend en stimulerend. De 100% natuurlijke ingrediënten van King Active stimuleren lichaam en geest waardoor een goede potentie wordt ondersteund. Deze stimulerende erectiepillen kunnen gebruikt worden voor een stimulatie van de erectie zodat de kwaliteit van uw seksleven een stuk verbeterd kan worden. Bestel King Active en ervaar zelf de unieke werking van deze stimulerende erectiepillen. Voor een optimale werking is het raadzaam om de libidopil één uur voor aanvang van de seksuele activiteit in te nemen.  King Active libidopillen worden snel, anoniem en gratis naar u verzonden. King Active wordt in een blanco, niet bedrukt pakket of niet bedrukte envelop verstuurd.

KING ACTIVE IS SAMENGESTELD UIT KRACHTIGE EN 100% NATUURLIJKE KRUIDEN

  • De formule ondersteunt de erectie en de seksuele prestatie
  • Vitaliteit en energie
  • Ondersteunt de doorstroming en uithoudingsvermogen
  • Versterking lustgevoelens en libido
  • Intensere orgasmes
  • Helpt voor langere sex en meerdere hoogtepunten

INNAME

Het beste is om King Active in te nemen met voldoende water. Voor een optimale werking dient King Active te worden ingenomen op een nuchtere maag of een niet te volle maag, tenminste 2 uur na de laatste maaltijd. King Active werkt snel; King Active werkt al na 30 minuten en kan wel werken tm 72 uur. De aanbevolen dosis is 1 capsule per 3 dagen. Een voedingssupplement zoals King Active mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding enof gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Lees voor meer informatie de bijsluiter van King Active. King Active niet gebruiken onder de leeftijd van 18 jaar.

PRODUCTIE

King Active wordt geproduceerd in Azië, en wordt strikt gecontroleerd voor zijn beste kwaliteit voor een hoogwaardig voedingssupplement, waaronder:

  • GMP kwaliteitsborgingssysteem (goede wijze van produceren);
  • ISO 22000-standaard op gebied van voedselveiligheid;
  • HACCP standaard.

INGREDIËNTEN VAN KING ACTIVE 500 MG:

Droge extracten van 100% natuurlijke kruiden, de concentratiewaarde en het fermentatieproces van de kruiden bepalen de werking van King Active.

Siberische Ginseng 125 mg, Panax Ginseng 100 mg, Jujube Extract 50 mg, Wild Yam 50 mg, Tribulus Terrestris 125 mg, Maca 50 mg.

Disclaimer:
De werking van het product is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik.