ERVARINGEN KING ACTIVE

REVIEWS VAN VERSCHILLENDE GEBRUIKERS VAN KING ACTIVE

Ik had een vriend van me horen vertellen over Kingactive erectiepillen, dus ik dacht dat ga ik ook eens proberen. En moet zeggen bij mij werkte het super, niet dat ik erectieproblemen heb, maar nu kan ik echt doorgaan met een stevige erectie. De volgende dag was het weer heerlijk, mijn vriendin en ik hebben zeker een topweekend gehad. Zeker een aanrader.
Tom

Ik wilde u laten weten dat ik zeer tevreden ben met Kingactive, ben een man van over de 50 rook, drink wel eens een borrel en heb wat overgewicht. Ik heb wel eens moeite om een erectie te krijgen, maar schaam me een beetje om viagra bij me dokter te vragen. Toen ik Kingactive in de winkel zag liggen, heb ik een pakje gekocht. Ik krijg nu weer stevige erecties zoals ik ze vroeger had en met me uithoudingsvermogen gaat het ook weer als vanouds.
Sander

Echt de max wat een topper ,vrijdag na een feestje ingenomen, en echt het hele weekend lekker liggen sexen met me vriendin ;-) Top. Wat een energie kreeg ik er ook van...de erectiepil onder de erectiepillen..
Glen

Ik ben een jongen van begin 20, en heb totaal geen last van erectieproblemen. mijn probleem is meer dat ik veel te snel klaarkom. Met Kingactive heb ik daar in ieder geval geen problemen meer mee en kan lekker lang doorsexen. Hoef me niet meer zo druk te maken dat ik te snel klaarkom, en kan het nu zelf controleren...heerlijk!
Johnie

Ik heb al veel erectie pillen geprobeerd, maar van King active kan ik je zeggen dat hij echt super werkt....heerlijk gewoon. In Nederland is in ieder geval geen betere erectiepil te krijgen voor mij. Groet,
Maarten

King Active maakt zeker zijn naam waar, werkelijk genieten voor mezelf en ook zeker voor mijn vrouwtje lief!
Anton van R

Thanks Kingactive voor het super Weekend en de snelle levering. Gr,
Gijs

De reclame klopt als een bus voor mij was het the best action sinds jaren. Komen jullie binnenkort ook met een product voor vrouwen?
Vriendelijke groet,
Herman D

Hello my name is Brandon, I'm from London. I'm 54 years old, and I've tried many many products out there...wasted lots of money,  didn't really get any results at all... When i was in Amsterdam  i tried King Active, first time I ever tried it. Stuff is amazing.  Works just great. No side effects, no problems, doesn't make me sick to my stomach, or anything like that, and I just can't say enough about it. It is awesome.  I would highly recommend it to all my friends. You guys out there that haven't tried it yet,  you really need to try it. If you really want one awesome  erection and delay in orgasm, this is the stuff. This is the real deal. So good luck to you, try it, it works. Thanks.
Brandon

Hallo, ik heb bij jullie 2 erectiepillen king active gekocht. ik wil jullie laten weten het werkt!!!. al na een uurtje merkte ik het. ik kon zeker langer doorgaan, penis bleef erg hard, ook na een 2e keer seks, bleef hij erg hard, en we hebben het nog een keer gedaan ik bestel spoedig weer eens.
Danni

Super tijd gehad dit weekend met de erectiepillen :D Ik bleef maar gaan, kon het veel langer uithouden als normaal en 5 keer klaargekomen ook volgende maand ga ik weer eens zo een superweekend ervan maken!
E.G

Heb al verschillende soorten erectiepillen geprobeerd, maar moet gezegd worden King active werkt voor mij echt Zalig! en geen bijwerkingen. ik wilde dit gewoon even melden.
Fred van H.