Verhogen libido

Verhogen libido

HET VERHOGEN VAN HET LIBIDO 

U kunt op verschillende manieren uw libido verhogen. Een verhoogd libido heeft een positieve invloed op uw leven. Een belangrijk gegeven hiervoor is een gezonde levensstijl. U kunt uw libido al doen verhogen door gezond te eten of meer te gaan sporten. Het gebruik van bijvoorbeeld een libidopil is een snellere manier om uw libido te verhogen.HOE VERHOOGT U UW LIBIDO?

Libido wordt ook wel ‘’seksdrive’’ genoemd. Hoe vaak hebben u en uw partner zin in seks? Heeft uw partner zin in seks en u niet dan is het belangrijk als u weet hoe u uw seksdrive kunt verhogen. Het is zeker mogelijk dat u uw seksdrive oftewel libido kunt verhogen. Hieronder vindt u enkele tips om uw libido te verhogen:HOUD DE RELATIE SPANNEND

Houd uw relatie spannend en verras uw partner regelmatig, dit kan door middel van een pikante Whats App of ‘’stoute’’ speeltjes, ook een beetje experimenteren kan geen kwaad. Bij de meeste koppels wordt de passie minder naarmate de relatie voortduurt. Wakker uw sekslust daarom weer aan met sensatie, spanning en vernieuwing. Kijk samen eens naar een erotische film, speel een spannend rollenspelletje en probeer eens met uw partner een nieuw seksspeeltje. Wees open tegen elkaar en u zult zien dat uw libido weer oplaait zoals het in de beginjaren was. Maak tijd voor elkaar!

EEN KOUDE DOUCHE

Het nemen van een koude douche voor geslachtsgemeenschap doet ook wonderen. Een koude douche heeft in de meeste gevallen een positieve invloed op de seksdrive . Zweterig en hitsig wordt vaak aan seks gekoppeld, het is echter niet zo dat de kou het temperament en vooral de sekslust remt. Het tegengestelde is juist, een koele of koude douche is verhogend voor bepaalde hormoonniveaus en daarom ook stimulerend voor een hoger libido.

LIBIDOPIL

U kunt uw seksdrive ook verhogen door middel van een libidopil. Een libidopil focust zich op de aanmaak van testosteron en zorgt er ook voor dat de 'Feel Good' hormonen worden aangemaakt. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten erectiepillen, die bij ieder persoon weer een andere werking hebben.

VOLDOENDE DRINKEN

Het is belangrijk dat u voldoende blijft drinken, als u te weinig drinkt kan dit een negatieve invloed hebben op de seksdrive. Als u minder dan 2 liter per dag drinkt dan drinkt u niet voldoende. Het drinken van veel water en fruit smooties kan een uitkomst bieden.
 Het overmatig nuttigen van alcohol kan verderfelijk zijn voor een hoog libido. Enkele glaasjes haalt de remmingen weg en kan voor ontspanning zorgen, maar na overmatig drankgebruik is er niet meer veel over van het libido en zal het voor een man moeilijk worden om een erectie te krijgen. Teveel energie drankjes en koffie doen het libido ook zeker geen goed. Het beste is om water, vruchtendrank of thee te drinken.

Verwante posten: