Terug

  • Potentie Man & Libido Vrouw
  • Officiële King Active® website
  • Kwalitatieve Voedingssupplementen & Ondersteuning

Lustopwekker voor vrouwen | Positieve invloed op de duur van het orgasme en de intensiteit

Queen Active afrodisiacum voor vrouwen | Stimuleert het libido | Versterkt het lustgevoel | Ondersteuning voor de hormoonbalans | Verhoogde gevoeligheid rond de geslachtsdelen.

Filters

Lustopwekker voor vrouwen | Positieve invloed op de duur van het orgasme en de intensiteit

Libido vrouw

Minder of geen zin in seks. Het overkomt ons allemaal wel een keer. Dat wil niet zeggen dat je je niet aangetrokken voelt tot je partner, maar wel dat je gewoon geen zin hebt om tussen de lakens te belanden. Zin in seks – oftewel je libido – kun je verbeteren door middel van verschillende zorgvuldig samengestelde kruidenpreparaten, vitaminen en mineralen.

Het libido

Het libido is niets meer dan de zin die je hebt in seks. De ene keer kan dat hoger liggen dan de andere keer. Hiervoor zijn vaak verschillende oorzaken aan te wijzen. Overigens als jij altijd maar een keer in de week echt zin hebt in seks, dan is dat zeker niet verkeerd. De seks drive van de ene vrouw is heel anders dan die van de andere vrouw. Dat heeft onder meer te maken met je cyclus. Maar ook met je leeftijd en leefwijze. Wie het veel druk heeft, heeft vaak een lager libido dan degene die meer tijd heeft voor leuke dingen. En als je jong bent, heb je ook meer zin dan wanneer je ouder wordt. Op die manier kan het libido dus veranderen en worden verstoord.

De menstruatiecyclus

Bij vrouwen wordt de mate van seks mede bepaald door de menstruatiecyclus, ook wel vruchtbaarheidscyclus genoemd. Het is tijdens deze cyclus heel normaal dat je op het ene moment heel veel zin hebt in seks en het andere moment helemaal niet. Dat heeft te maken met de golfbeweging van hormonale veranderingen waar je lichaam iedere 28 dagen (gemiddeld) mee te stellen heeft. Zo rond de eisprong zal je meer zin hebben. Dat komt omdat je dan op je vruchtbaarst bent en je slechts 8 uur de kans hebt om zwanger te worden. Vlak voor of tijdens de menstruatie heb je wellicht helemaal geen zin in seks. Dit heeft allemaal te maken met de stijging en daling van oestrogenen en progesteron, de belangrijkste geslachtshormonen van een vrouw. Daarbij komt ook nog een beetje testosteron kijken.

Testosteron

Het hormoon wat de seks drive mede bepaald is testosteron. Mannen hebben overduidelijk meer van dit hormoon dan vrouwen. Hierdoor kan het libido van de man dus hoger liggen in vergelijking met het libido van de vrouw. In het vrouwenlichaam komt dus ook testosteron voor. Sterker nog het zorgt er in de puberteit voor dat je meer lichaamsbeharing krijgt. Testosteron wordt bij vrouwen aangemaakt in het lichaam in de bijnieren en in de eierstokken zelf. Hoe meer testosteron je aanmaakt, des te meer zin in seks zal je hebben. Maar let wel: als je teveel testosteron aanmaakt in het lichaam, dan verandert je menstruatiecyclus aanzienlijk waarbij de menstruatie en eisprong kunnen uitblijven en je teveel haargroei krijgt.

Libido en de overgang

Als je weet dat testosteron onder meer in de eierstokken wordt aangemaakt, dan is het ook meer te begrijpen waarom een vrouw in en na de overgang minder zin heeft in seks. Dat is dus heel normaal, want alleen de bijnieren maken nog het lustopwekkende testosteron aan. De afname van oestrogenen heeft ook met een verminderd libido te maken. Oestrogenen zijn onder meer verantwoordelijk voor het vochtig houden van slijmvliezen, waaronder die van de vagina. Door seksuele opwinding wordt de vagina nog vochtiger en dat is goed, want dit vocht fungeert als een natuurlijk glijmiddel. Is je vagina droger en heb je er last van? Gebruik dan om beschadigingen aan de vagina en pijn bij het vrijen te voorkomen eens een glijmiddel. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen dus er is er altijd eentje die bij jouw voorkeur past.

Drukke dagen

Een andere reden waarom je gewoonweg geen zin in seks hebt, is de drukte van de dag. Vrouwen hebben verschillende rollen te vervullen. Zo zijn we druk met werk, vriendinnen, het gezin, het huishouden en dat vaak allemaal tegelijk. Doordat de drukte in je hoofd toeneemt, kan je lichaam niet ontspannen en heb je meer zin om op de bank te hangen dan te vrijen. Probeer daarom goed te ontspannen na een drukke dag. Neem een bad, laat je masseren, doe aan yoga of ga sporten. Alles om tot jezelf te komen. Je zal merken dat dit zeker kan helpen. O en een date met je lief helpt ook zeker mee om even de sleur van alledag te verlaten.

Voedingsstoffen voor het libido

Het helpt om je libido te ondersteunen met voedingssupplementen waarin extracten, vitaminen en mineralen zijn verwerkt die het lichaam helpen ontspannen, het centraal zenuwstelsel ondersteunen en de doorbloeding van het lichaam bevorderen. Er zijn zelfs voedingsstoffen die een gunstige invloed kunnen hebben op de hormoonhuishouding. Denk hierbij aan producten met ginseng, ginkgo biloba, maca wortel, zink, cranberry, vitamines B2, B3 en C. Populaire kruiden voor natuurlijke libido boosters zijn: L-arginine, Siberische Ginseng, Maca Extract, Guarana Extract, Kolanoot Extract, Muira Puama Extract, L-taurine Ginkgo en BiloBa Extract.

Let wel: de resultaten van sommige voedingsstoffen zijn puur gebaseerd op basis van traditioneel gebruik en is niet altijd wetenschappelijk onderzocht of bewezen. De gezondheidsclaim voor diverse producten is in afwachting van Europese toelating. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter, overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet en overleg bij twijfel of medicijngebruik altijd met een arts.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box