Terug

 • Potentie Man & Libido Vrouw
 • Officiële King Active® website
 • Kwalitatieve Voedingssupplementen & Vitamines

Verzenden & retourneren

WANNEER EN DOOR WIE WORDT MIJN BESTELLING BEZORGD?

Alles wat op een werkdag voor 16.00 uur wordt besteld, wordt dezelfde dag verzonden! Alle bestellingen worden via Post.NL verstuurd. Regel is dat onze aangeboden verzendingen de volgende dag worden bezorgd. Door overmacht kan het soms voorkomen dat een envelop of pakket een dag later wordt afgeleverd. Uitzondering zijn de bestellingen die door middel van een bankoverschrijving worden betaald. Deze worden verzonden zodra de betaling bij ons binnen is. Bestellingen bestemd voor België kunnen er enkele dagen langer over doen.

KAN IK EEN ANDER AFLEVERADRES OPGEVEN?

Ja dat kan. Wanneer je de bestelling wilt gaan afrekenen kun je aangeven waar deze bestelling naar toe verzonden moet worden. Je kunt de bestelling naar je eigen adres, een ander afleveradres of naar een Post.NL servicepunt laten versturen.

WANNEER WORDT MIJN ORDER VERZONDEN?

Alles wat op werkdagen voor 16.00u wordt besteld en wat betaald wordt via iDeal, Creditcard of Paypal wordt dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die na 16.00u worden besteld en betaald via iDeal, Creditcard of Paypal worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Bestellingen die betaald worden via een bankoverschrijving worden verwerkt zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Meestal duurt het twee werkdagen voordat een bankoverschrijving bij ons binnen is. Let op: gebruik hierbij het juiste betalingskenmerk, voor een snelle afhandeling.

HOE ANONIEM IS ANONIEM VERZENDEN?

Wij garanderen dat bestellingen altijd anoniem worden verzonden. Dat wil zeggen dat de bestelde producten in een blanco envelop of pakket zonder bedrijfsnaam en logo worden verstuurd. Op de pakketten staat wel een retouradres, omdat dit verplicht is.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN EEN BESTELLING?

Bestellingen op werkdagen voor 16:00u besteld, worden dezelfde dag nog door ons verzonden. Uitzondering hierop zijn bestellingen die per bankoverschrijving worden betaald. Bestellingen die per bankoverschrijving worden betaald, worden verzonden zodra de betaling bij ons binnen is. Normaal gesproken worden de door ons verstuurde zendingen de volgende dag bezorgd. Echter door overmacht kan het soms voorkomen dat een bestelling een dag later wordt afgeleverd.

Gratis verzending vanaf €70

 Nederland Brievenbuspost (zonder track 'n trace) €1,95
 Nederland Brievenbuspost (met track 'n trace) €3,95
 Nederland Pakketpost (met track 'n trace) €6,50
 Nederland Servicepunt levering €4,95
 België Brievenbuspost(met track 'n trace) €7,50
 België Servicepunt levering €7,95
 Internationaal Brievenbuspost (zonder track 'n trace) €7,95
 Internationaal Pakketpost (met track 'n trace) €15

Ruilen en retourneren

Heb je het verkeerde product besteld? Is het product kapot aangekomen? Of heb je een andere reden om het product te willen ruilen? In veel gevallen kun je een bij ons besteld product retour sturen, op enkele uitzonderingen na.

Wanneer mag je een product retour sturen?

Een product kan retour gestuurd worden wanneer:

 • Het product defect is bij ontvangst, zonder het product gebruikt te hebben;
 • Je toch niet helemaal tevreden bent over het product en het product nog in de originele verpakking zit waarvan de verzegeling niet is verbroken;
 • Het product defect is en onder de garantie valt.

Wanneer mag een product niet retour gestuurd worden?

Artikelen die niet retour gestuurd mogen worden indien het product is gebruikt om te kunnen beoordelen of hij / zij het product wenst te behouden, of waarvan het seal van de verpakking is verbroken zijn producten die in verband met hygiënische redenen niet retour gestuurd kunnen worden zoals condooms, sexspeeltjes, voedingssupplementen, stimulerende middelen, drogisterij artikelen, lingerie, glijmiddelen en massageproducten. Ook mag de originele verpakking van een product niet zijn beschadigd door toedoen van de consument

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 30 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

 • Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden met uitzondering van de artikelen beschreven onder het kopje ‘Wanneer mag een product niet retour gestuurd worden?’. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door de ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
 • Wanneer je gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht ben je verplicht dit binnen 30 dagen, na ontvangst van het product,  kenbaar te maken aan ons. Het kenbaar maken dien je te doen middels het modelformulier. Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het product binnen 30 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Indien je na afloop van de hierboven genoemde termijnen niet kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht resp. het product niet aan ons hebt teruggezonden, is de koop definitief.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. 

Hoe kan ik het product retour sturen?

Dit kan eenvoudig in drie simpele stappen:

 1. Neem contact op met Customer Care afdeling van Kingactive.com om het product aan te melden om retour te sturen.
 2. Onze Customer Care afdeling bekijkt of het door jouw aangemelde product aan alle voorwaarden voldoet om retour gestuurd te worden. Je krijgt hier zo snel mogelijk uitsluitsel over.
 3. Mailadres: [email protected]

Zo simpel kan het zijn!

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer je de overeenkomst wilt herroepen) 

Aan: King Active BV

Molenlaan 11 | 1422 XN | Uithoorn | Nederland 

E-mail: [email protected]

- Ik/Wij* deel/delen* hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

-  Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

-  [Naam consumenten(en)]

- [Adres consument(en)]

- [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box