Terug

  • Potentie Man & Libido Vrouw
  • Officiële King Active® website
  • Kwalitatieve Voedingssupplementen & Ondersteuning

Afslankpillen

Om je lichaam een handje te helpen, kun je naast het sporten en gezonder leven een voedingssupplement nemen. Er zijn zeer veel verschillende merken en tabletten die kunnen helpen om je stofwisseling te activeren

Filters

Afslankpillen

Afslankpillen

Er zijn zo van die momenten dat je wel wat kilo’s kwijt wil. Voor de zomer bijvoorbeeld of voor een speciale gelegenheid. Daar kun je wel eens een steuntje bij in de rug gebruiken. Vooral wanneer je actief bezig bent om op een gezond gewicht te geraken. Kilo’s vliegen er makkelijker aan dan dat ze er vanaf gaan, dat is nu eenmaal zo. Afvallen is hard werken en zelfs als je goed op je voeding let en meer beweegt, wil je lijf niet altijd meewerken. Zet je stofwisseling en vetverbranding dan in gang met behulp van voedingssupplementen.

Gezondheidsproblemen

Overgewicht kan verschillende gezondheidsproblemen geven. Zo kun je meer pijn in je gewrichten ervaren, het kan diabetes in de hand werken en een verhoogd cholesterol geven. Dat weet iedereen eigenlijk wel. Minder bekend is dat overgewicht bij vrouwen kan leiden tot een verminderde oestrogeenproductie. Hierdoor raakt je menstruatiecyclus in de war en kan je zelfs niet meer menstrueren. Een paar kilo afvallen kan ook daarin een verschil maken. Aan de andere kant kan overgewicht je ook mentaal in de weg zitten. Je voelt je wellicht minder aantrekkelijk of hebt minder zin in seks. Een paar kilo afvallen kan ook dan al een wereld van verschil zijn.

Iedereen is anders

Staar je overigens niet blind op een bepaalde kledingmaat of uiterlijk. Iedereen is anders gebouwd. De een kan slank zijn met maat 38, de ander in maat 42. Het heeft allemaal te maken met hoe je lichaam in elkaar steekt. Het allerbelangrijkste is dat je lekker in je vel zit. Dat geldt voor vrouwen en voor mannen. Het blindstaren op een ideaal gewicht of lichaam kan ook averechts werken. Door stress wordt je namelijk zwaarder. Helemaal als je een emotionele eter bent.

Gezond leven

Of je nu wel of niet op je gewicht bent, de eerste stap is dat je kritisch naar je voeding kijkt. Je hoeft niet alles te laten staan en als je ergens ontzettend zin in hebt, is het beter om er wel iets van te nemen dan het jezelf te verbieden. Zo neem je de stress weg uit het lijnen. Kijk wel of je voedingsmiddelen met elkaar kan uitwisselen. Dus in plaats van cola drink je water, vervang vla door (plantaardige) yoghurt en probeer meer groente aan je menu toe te voegen. Bijvoorbeeld als tussendoortje of op brood bij de lunch. Gezonder eten is niet moeilijk, vooral wanneer je achter je eigen keuzes staat.

Meer bewegen

Om af te vallen is het aan te raden om meer te bewegen. Dat kan al beginnen met wandelen, fietsen of zwemmen. Duik niet meteen in een te prestigieus trainingsschema waarvan je weet dat je het niet gaat volhouden. Bouw het juist geleidelijk op, zodat je er meer plezier in houdt. Zoek vooral een sport waar jij blij van wordt. Des te liever zal je het doen en hou je het makkelijker vol.

Rustig aan

Natuurlijk wil je snel resultaat zien, maar afvallen is niet iets wat je in een week hebt gedaan. Het is overigens wel goed wanneer afvallen op een rustige wijze gaat. Een halve kilo per week is al heel veel. Door rustig aan af te vallen, krijgt je lichaam de tijd om steeds een nieuwe balans te vinden en blijven de kilo’s er op den duur gemakkelijker vanaf.

Steuntje in de rug

Om je lichaam een handje te helpen, kun je naast het sporten en gezonder leven een voedingssupplement nemen. Er zijn zeer veel verschillende merken en tabletten die kunnen helpen om je stofwisseling te activeren. Kijk altijd of je een samengesteld supplement kan vinden wat bij je past en die op meerdere vlakken je lichaam kan ondersteunen. Voedingsstoffen die je lichaam een boost kunnen geven zijn onder meer chroom, konjakwortel, groene thee-extract en L-Carnitine tartrate.

Voedingssupplementen

Deze afslankpillen zijn uiteraard voedingssupplementen. Ze geven je een steuntje in de rug en helpen mee om je stofwisseling op gang te brengen of om de vetverbranding te stimuleren. Het is daarnaast dus wel de bedoeling dat je voldoende water drinkt, gezond eet en beweegt.

Let wel: de resultaten van sommige voedingsstoffen zijn puur gebaseerd op basis van traditioneel gebruik en is in veel gevallen niet wetenschappelijk onderzocht of bewezen. De gezondheidsclaim voor diverse producten is in afwachting van Europese toelating. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter, overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet en overleg bij twijfel of medicijngebruik altijd met een arts.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box