Privacy policy

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

  • de domeinnaam van andere sites die u geraadpleegd hebt om naar onze website te gaan.

  • alle met betrekking tot de pagina's die u op onze site geraadpleegd hebt.

  • alle info die u vrijwillig verstrekt hebt.

  • Uw mailadres, dit alleen als U dit zelf aan ons doorgeeft.

Deze info wordt gebruikt

  • om de inhoud van onze website te verbeteren.
  • om u later te contacteren voor onze marketingdoeleinden.

De info wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Als u uw mail adres aan ons doorgeeft en ons toestemming geeft om dit door te geven aan derden voor commercieel gebruik, is het mogelijk dat u commerciële e-mail berichten van andere bedrijven ontvangt. Dit gebeurt echter alleen indien u hier zelf toestemming voor heeft gegeven.

Op onze website gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).

  • om uw voorkeuren te registreren.
  • om informatiesessies te registreren, zoals info over hetgeen u toevoegt aan uw boodschappenlijst op onze website.

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.
Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Als u in de toekomst geen mails wenst te ontvangen van ons , kunt u contact met ons opnemen .

Ons bedrijf kan de consumenteninfo gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid.

In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens Uw gegevens te gebruiken voor deze  doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, vragen wij U contact met ons op te nemen.

Als U vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf op.