Terug

King Active - Hardcore Testo Booster - 60 vegan caps - Testo Booster Libido, Kracht en Energie

Op werkdagen besteld vandaag verzonden!

 • EAN: 8718403930351
 • Op voorraad

Testo Booster | Gedoseerd op optimale niveaus voor Topprestaties | Ontwikkeld voor Sterkte en Krachtsporters | Krachtige Formule | 100% Vegan, natuurlijk en veilig.

€ 34,95

 • Koop 2 voor €32,95 per stuk en bespaar 6% Sale 6%
 • Koop 3 voor €30,95 per stuk en bespaar 11% Sale 11%
 • Koop 4 voor €29,95 per stuk en bespaar 14% Sale 14%

Aan verlanglijst toevoegen

 • Volgende dag in huis Tooltip Op werkdagen besteld is volgende dag in huis!
 • Snel, discreet en anoniem verzonden
 • Sinds 2010 hét favoriete product van vele mannen
 • Liever niet thuis ontvangen? Bestelling afhalen bij een Post.nl afhaalpunt!
Placeholder 9,0

“King Active is sinds 8 jaar mijn favoriete libidopil voor erectie en potentie”

Productomschrijving

King Active - Hardcore Testo Booster - 60 vegan caps - Testo Booster Libido, Kracht en Energie

KING ACTIVE HARDCORE TESTO BOOSTER

TESTOSTERONE SUPPORT

Wil je meer Libido, Kracht en Energie?

King Active Hardcore Testo Booster is een voedingssupplement wat je kan helpen om op een natuurlijke wijze je testosterongehalte een boost te geven. Dit supplement is speciaal samengesteld voor mannen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het opbouwen van spiermassa en om het libido te verhogen. Testosteron speelt namelijk een belangrijke rol bij beide.

 • Testosteron Booster.
 • Gedoseerd op optimale niveaus voor Topprestaties.
 • Ontwikkeld voor Sterkte en Krachtsporters.
 • Krachtige Formule.
 • Draagt bij tot de instandhouding van normale Testosteron-gehalten in het bloed.
 • 100% Vegan, natuurlijk en veilig.
 • Ondersteunt Erectie.
 • Helpt het uithoudingsvermogen en het libido te verhogen.
 • Bevordert de trainingsprestaties en spiergroei.

Testosteron

Testosteron is een van de mannelijke geslachtshormonen. Het zorgt ervoor dat het lichaam van een jongen mannelijke kenmerken krijgt in de puberteit. Denk hierbij aan lichaamsbeharing en baardgroei, maar ook de verandering in toonhoogte van de stem, het aanmaken van meer spiermassa en het speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de penis en zaadballen. Testosteron is nodig om zaadcellen aan te maken. En het bepaald de mate van seksuele opwinding. Het is dus voor mannen een belangrijk hormoon. Heb je last van een lager libido dan kun je dat vergroten door je testosteron aanmaak een boost te geven. Een voedingssupplement kan daar zeker bij helpen.

Voor sporters

Als je meer spiermassa gaat kweken in de sportschool, dan is een boost van testosteron in het lichaam zeker fijn. Het helpt immers om de spiermassa te vergroten. King Active Hardcore Testo Booster is een natuurlijke manier om de aanmaak van dit mannelijk geslachtshormoon te stimuleren.

Ingrediënten King Active Hardcore Testo Booster

De King Active Hardcore Testo Booster is een zorgvuldig samengesteld voedingssupplement wat in alle opzichten je libido kan helpen verhogen. Aan de ene kant kan je er meer energie en uithoudingsvermogen van krijgen, aan de andere kant zijn er stoffen opgenomen die je testosteronhuishouding op peil kunnen houden. Samen vormen deze ingrediënten een boost voor het hele lichaam.

Maca wortelextract
Maca wortelextract is een extract waar vrouwen vaak baat bij kunnen hebben om een hormonale onbalans in het lichaam weer terug in harmonie te brengen. Ook bij mannen kan maca op deze wijze ondersteuning bieden. Het extract van de maca wortel bevat veel eiwitten en dat zijn bouwstenen voor heel veel cellen in het lichaam. Hierdoor kan deze Peruaanse plant uit het Andesgebergte mee helpen aan het opbouwen van spiermassa. Bovendien kan het de vruchtbaarheid van de man verhogen.

Groene thee-extract
Groene thee komt van dezelfde plant als zwarte thee. Het enige verschil is dat zwarte thee aan een lang oxidatieproces onderhevig is en groene thee slechts een minimaal oxidatieproces krijgt. Hierdoor blijven de bladeren niet alleen veel groener; er blijven tevens meer polyfenolen achter in de thee. Een van de polyfenolen is epigallocatechine-3-gallaat (EGCG), welke zich in grote hoeveelheden in de blaadjes schuilhoudt. Aan EGCG worden verschillende eigenschappen toegeschreven die de gezondheid kunnen bevorderen. Het is een zogeheten antioxidant, het kan ondersteunend helpen bij de vetverbranding van het lichaam en bij de verlaging van het cholesterolgehalte in het bloed. Het kan tevens goed zijn voor hart- en bloedvaten. Daarnaast bevat groene thee cafeïne wat je meer energie kan geven tijdens en na het sporten.

Siberische ginsengextract (Taiga root extract)
Ginseng kan op verschillende plekken in de wereld worden geteeld en dankt zijn naam dan aan die plek. Dat geldt ook voor Siberische ginseng (ook bekend als Taiga root). Toch verschilt deze ginsengsoort qua werkzame stoffen van de Aziatische en Amerikaanse variant. Aan Siberische ginseng wordt vooral de positieve invloed op de seksuele gezondheid van mannen én vrouwen toegeschreven. Bij mannen kan deze ginsengsoort de vrije testosteronspiegel in het bloed verhogen. Hiermee zouden niet alleen het aantal maar ook de beweeglijkheid van de zaadcellen verhoogt kunnen worden. Daarnaast kan Siberische ginseng een energieboost geven aan het lichaam, helpt het bij vermoeidheid en ondersteunt het je immuunsysteem. Tevens zou het kunnen helpen bij het herstel na een zware of intensieve lichamelijke inspanning.

Zink
Zink is een spoorelement dat vooral in grote hoeveelheden in het prostaatweefsel terug te vinden. Het ondersteunt bij de opbouw van belangrijke eiwitten in het lichaam, dus ook de eiwitten in sperma. Daarnaast helpt zink mee om het testosterongehalte in het bloed op peil te houden, wat ook weer goed is voor de ontwikkeling van zaadcellen.

Selenium
Selenium is aan King Active Hardcore Testo Booster toegevoegd, omdat het mee kan helpen met het verbeteren van de vruchtbaarheid van mannen. In zaadcellen komen eiwitten voor op basis van selenium die vooral de kracht en structuur van de staart van een spermacel gunstig beïnvloeden. Selenium helpt de beweeglijkheid van de zaadcellen te verbeteren en dat is goed voor de vruchtbaarheid. Daarnaast kan selenium een antioxidantwerking hebben en een gunstig invloed hebben op je bloedvaten, zodat de doorbloeding van het lichaam beter wordt.

Vitamine B3 (Niacine)
Vitamine B3 (ook bekend onder de namen niacine en nicotinamide) helpt het lichaam bij de energiehuishouding. Deze vitamine helpt daarnaast het lichaam bij het aanmaken van belangrijke vetzuren die goed zijn voor lichaam en geest.

Vitamine B6 (Pyridoxine)
Vitamine B6 speelt een rol in het afbreken en opbouwen van aminozuren in het lichaam. Aminozuren zijn belangrijke bouwstenen voor eiwitten in het lichaam. Daarnaast reguleert vitamine B6 de aanmaak van bloed, heeft het een gunstige werking op het zenuwstelsel en ondersteunt deze vitamine je immuunsysteem en de groei van het lichaam. Vitamine B6 reguleert tevens de werking van hormonen, zo dus ook van testosteron.

Vitamine B12
De derde B-vitamine in dit supplement is vitamine B12 (ook bekend als cobalamine). Vitamine B12 is zeer belangrijk voor de productie van rode bloedcellen in het lichaam. Rode bloedlichaampjes vervoeren vooral zuurstof door het hele lichaam. Wanneer de productie van rode bloedcellen dus op peil is, heb je meer zuurstof in het lichaam en dat geeft energie en uithoudingsvermogen. Daarnaast helpt vitamine B12 mee om het zenuwstelsel goed te laten functioneren.

Vitamine C
De vitamine die in één adem wordt genoemd met weerstand is vitamine C. Het is een krachtige antioxidant die meehelpt om het immuunsysteem te versterken. Daarnaast speelt vitamine C een rol in de vorming van bindweefsel in het hele lichaam. Het zorgt er tevens voor dat ijzer beter wordt opgenomen in het lichaam. Al deze functies helpen bij spieropbouw, uithoudingsvermogen en het gezond houden van het lichaam.

King Active Hardcore Testo Booster is een voedingssupplement die ondersteuning kan bieden bij een gezond voedingspatroon. Overleg met een huisarts bij gebruik met medicijnen. Bewaar op een droge, donkere plaats bij kamertemperatuur. Lees voor gebruik de bijsluiter en de aanwijzingen op de verpakking.

Gebruik

Per dag 2 capsules met voldoende water innemen.

Samenstelling

Macawortelextract, Groene thee-extract, Taigawortelextract, Coatingmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose; L-ascorbinezuur, Nicotinamide, Zinkcitraattrihydraat, Natriumseleniet, Pyridoxinehydrochloride, Cyanocobalamine.

Samenstelling     
Maca root extract   150,00 mg  
Green tea extract   100,00 mg  
Vitamin C   80,00 mg   100,0%
Taiga root extract   75,00 mg  
Niacin   36,00 mg   225,0%
Zinc   5,00 mg   50,0%
Vitamin B6   4,20 mg   300,0%
Selenium   40,00 µg   80,0%
Vitamin B12   5,50 µg   200,0%

RI (%)Referentiehoeveelheid voor de gemiddelde volwassene conform VO (EU) 1169/2011 * geen aanbeveling aanwezig.

Specificaties

Specificaties voor: King Active - Hardcore Testo Booster - 60 vegan caps - Testo Booster Libido, Kracht en Energie

 • Ingrediënten Macawortelextract, Groene thee-extract, Taigawortelextract, Coatingmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose; L-ascorbinezuur, Nicotinamide, Zinkcitraattrihydraat, Natriumseleniet, Pyridoxinehydrochloride, Cyanocobalamine.
 • Claims Gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.
 • Bewaaradvies Het product dient buiten het bereik van kleine kinderen te worden bewaard. Bewaar het product droog, beschermd tegen licht en niet boven de 25 °C.
 • Waarschuwing Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.
 • Inhoud 60 vegan caps
 • Bekijk alle specificaties
 • Informatie Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. Gebruik vanaf 18 jaar. Voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking lezen.
 • Geschikt voor veganisten Ja

Discreet & snel verzonden

Discreet & snel verzonden

Bestellingen worden discreet verpakt. Dat betekent dat alle bestellingen in een neutrale verpakking verzonden worden, inclusief een discrete verzendsticker.

Meer informatie

Retourzendingen dienen binnen 30 dagen na ontvangst aangemeld te worden bij de klantenservice.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
King Active - Hardcore Testo Booster - 60 vegan caps - Testo Booster Libido, Kracht en Energie

King Active - Hardcore Testo Booster - 60 vegan caps - Testo Booster Libido, Kracht en Energie

€ 34,95