Terug

King Active Prostate Plus - 60 capsules - Prostaat en Potentie

Op werkdagen besteld vandaag verzonden!

 • EAN: 8718403930375
 • Op voorraad

Prostaat en Potentie | Belangrijkste kruiden-extracten in één voor de prostaat | Verbeterd bloeddoorstroming naar de prostaat zodat je makkelijker kan plassen en bovendien een betere erectie kan krijgen.

32,75 € 29,99

 • Koop 2 voor €28,99 per stuk en bespaar 3% Sale 3%
 • Koop 3 voor €27,95 per stuk en bespaar 7% Sale 7%

Aan verlanglijst toevoegen

 • Volgende dag in huis Tooltip Op werkdagen besteld is volgende dag in huis!
 • Snel, discreet en anoniem verzonden
 • Sinds 2010 hét favoriete product van vele mannen
 • Liever niet thuis ontvangen? Bestelling afhalen bij een Post.nl afhaalpunt!
Placeholder 9,0

“King Active is sinds 8 jaar mijn favoriete libidopil voor erectie en potentie”

Productomschrijving

King Active Prostate Plus - 60 capsules - Prostaat en Potentie

KING ACTIVE PROSTATE PLUS

PROSTATE AND POTENCY

Prostaat, Urinewegen en Potentie

De prostaat is een belangrijke klier voor de vruchtbaarheid van mannen. Het bevindt zich onder de blaas. De prostaat is een klein orgaan, niet groter dan een walnoot. Je prostaat mag dan klein zijn, maar deze klier heeft wel een belangrijke functie voor je: het zorgt namelijk voor de voortbeweging van zaadcellen. De urinebuis loopt dwars door de prostaat heen. Dat is een goede plek, aangezien de urinebuis tijdens seks dienst doet als transportbaan voor zaadcellen. De prostaat speelt een belangrijke rol bij seks, het krijgen van een erectie en de vruchtbaarheid. Als alles goed functioneert, zal je er nauwelijks iets van merken. Maar wat als je prostaat zich vergroot?

 • Belangrijkste kruiden-extracten in één voor de prostaat en potentie.
 • Verbeterd bloeddoorstroming naar de prostaat zodat je makkelijker kan plassen en bovendien een betere erectie kan krijgen.
 • Gunstige invloed op de goedaardige vorm van prostaatvergroting, prostaatontsteking en urineweginfecties.
 • Ondersteunt prostaatfunctie, mannelijke urinewegen en voortplantingsorganen.
 • Speciaal ontwikkeld voor mannen.
 • Goed voor de prostaatfunctie.
 • Natuurlijk en Vegan Product.
 • Ingrediënten geselecteerd die de erectie en zaadlozing bevorderen.

De prostaat groeit bij iedere man

De prostaat groeit bij iedere man. Dit proces start in de puberteit, zodat het zijn functie – de voortbeweging van zaadcellen bevorderen – kan gaan vervullen. Echter blijft de prostaat het hele mannenleven groeien. Met de jaren kan een man daarom problemen krijgen met plassen en het krijgen van een erectie. Dat komt doordat de door die vergroting van de prostaat de urinebuis vernauwt die dus door de prostaat heen loopt. Deze vernauwing kan verschillende klachten geven. Deze ontstaan vaak geleidelijk. Symptomen die op een groter wordende prostaat kunnen duiden, zijn:

- vaak moeten plassen;
- minder krachtige urinestraal;
- moeite met door- en uitplassen;
- nadruppelen;
- het gevoel dat de blaas zich niet leegt, waardoor je kort erop weer naar het toilet gaat;
- belemmering bij de zaadlozing.

Het is overigens een fabeltje dat benigne prostaathyperplasie (BPH) (goedaardige prostaatvergroting) een ‘oude mannenkwaaltje’ is; ook jonge mannen van veertig kunnen er last van krijgen. Goed voor jezelf zorgen en een ondersteunend voedingssupplement kunnen de prestatie en gezondheid van je prostaat aanzienlijk bevorderen.

Ingrediënten King Active Prostate Plus

King Active Prostate Plus is een zorgvuldig samengesteld voedingssupplement boordevol ingrediënten die de prostaatfunctie kunnen ondersteunen en verbeteren, zodat je beter kan plassen én een betere erectie krijgt en goede zaadlozing hebt.

Pompoenpitextract
Pompoenpitextract is afkomstig uit de pitten van de pompoen. Hieruit wordt een speciale olie gewonnen die kan ondersteunen bij de symptomen van prostaatvergroting. Denk hierbij vooral aan een verbetering van de klachten die bij het plassen komen kijken. Dit komt doordat pompoenpitextract bepaalde onverzadigde vetzuren bevat die een ontspannend en verwijdend effect kunnen hebben op de bloedvaten. Hierdoor wordt de bloeddoorstroming naar de prostaat verbeterd, zodat je makkelijker kan plassen en bovendien een betere erectie kan krijgen.

Pijnboomextract (Pinus pinaster atlantica extract)
In het Nederlands bekend als Pijnboomextract. Dit extract wordt gewonnen uit de schors van de Chinese pijnboom. In het extract bevinden zich diverse antioxidanten die een gunstige uitwerking kunnen hebben op de bloeddruk, conditie van de bloedvaten en de doorbloeding van het lichaam. Dit kan dus ook de doorbloeding van de prostaat verbeteren.

Zaagbladpalmextract
Uit de bessen van de zaagbladpalm wordt de stof saponinen gewonnen. Deze stof is heel belangrijk voor het verhogen van de vruchtbaarheid en de seksuele energie bij mannen én vrouwen. Daarnaast kan het helpen bij erectieproblemen die worden veroorzaakt door prostaatvergroting. Het kan tevens een gunstige invloed hebben op de goedaardige vorm van prostaatvergroting, prostaatontsteking en urineweginfecties. Het heeft daarnaast een urinedrijvende werking, zodat je beter kan door- en uitplassen.

Vitamine E
Een kleine hoeveelheid vitamine E kan een gunstige invloed hebben op prostaatklachten. Het is een antioxidant die een gunstige invloed heeft op alle weefsels in het lichaam, dus ook op de prostaat. Het beschermt de cellen en de bloedvaten.

Zink
Uit onderzoek blijkt dat zink in grote hoeveelheden aanwezig is in prostaatweefsel. Zink is een spoorelement wat onder meer meehelpt bij de opbouw van eiwitten in het lichaam. Daarnaast speelt het een rol in de ontwikkeling van weefsels en ondersteunt het je immuunsysteem. Zink speelt tevens een rol in het op peil houden van testosteron in het bloed. En dat is natuurlijk weer goed voor de sperma-ontwikkeling. Zink kan dus bijdragen aan een verbetering van de vruchtbaarheid van de man.

Selenium
Aan selenium wordt tevens de eigenschap toegeschreven dat het de vruchtbaarheid van de man kan verbeteren. Zaadcellen bevatten een eiwit op basis van selenium. Je komt het vooral in het staartje van een spermacel tegen, zodat deze sterk en krachtig kan zwemmen wanneer dit nodig is. Selenium helpt dus bij de beweeglijkheid van zaadcellen en dat vergroot natuurlijk de kans op een bevruchting. Daarnaast is het een sterk antioxidant die de weefsels beschermd in het lichaam – en dus ook in de prostaat. Selenium kan een gunstige invloed hebben op je bloedvaten en op de doorstroming van het bloed door het hele lichaam.

Arts raadplegen
Het is verstandig om met klachten van prostaatvergroting contact op te nemen met je huisarts. Hoewel het een normaal proces is dat de prostaat met de jaren wat groter wordt, kan er ook een andere oorzaak aan ten grondslag liggen. Prostaatvergroting kan namelijk ook door een kankergezwel worden veroorzaakt. Dit moet altijd worden vastgesteld door een arts.

Adviezen voor prostaatgezondheid
Heb je last van plasproblemen? Gebruik dan een goed voedingssupplement om de prostaatfunctie te verbeteren, dat is tevens goed voor de zaadlozing. Drink daarom voldoende water om zo de blaas goed te blijven doorspoelen. Plas goed uit en neem je tijd voor een toiletgang. Blijf daarnaast bewegen; wandelen, fietsen, zwemmen, voetballen of tennissen is allemaal goed. Als je maar beweegt. Dit bevordert de doorbloeding van het hele lichaam, dus ook van de prostaat. Heb je door een vergrote prostaat moeite om een erectie te krijgen? Zorg dan dat je de tijd neemt voor seks. Door te ontspannen en er niet te veel psychische druk op te leggen, geef je je lichaam meer tijd om tot een erectie te komen.

King Active Prostate Plus is een voedingssupplement die ondersteuning kan bieden bij een gezond voedingspatroon. Overleg met een huisarts bij gebruik met medicijnen. Bewaar op een droge, donkere plaats bij kamertemperatuur. Lees voor gebruik de bijsluiter en de aanwijzingen op de verpakking.

Gebruik

Per dag 2 capsules met voldoende water innemen.

Samenstelling

Pompoenpitextract, Pinus pinaster atlantica-extract, Zaagpalmetto-extract, Coatingmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose; Zinkgluconaat, DL-alfa-tocoferylacetaat, Natriumseleniet.

Samenstelling     
Pumpkin seed extract   150,00 mg    * 
Pinus pinaster atlantica extract 150,00 mg    * 
Saw palmetto extract   100,00 mg    * 
Vitamin E   6,72 mg   56,00%
Zinc   5,02 mg   50,23%
Selenium   27,50 µg   50,00%
           

RI (%)Referentiehoeveelheid voor de gemiddelde volwassene conform VO (EU) 1169/2011 * geen aanbeveling aanwezig.

Specificaties

Specificaties voor: King Active Prostate Plus - 60 capsules - Prostaat en Potentie

 • Claims Gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.
 • Bewaaradvies Het product dient buiten het bereik van kleine kinderen te worden bewaard. Bewaar het product droog, beschermd tegen licht en niet boven de 25 °C.
 • Waarschuwing Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.
 • Inhoud 60 vegan caps
 • Informatie Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. Gebruik vanaf 18 jaar. Voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking lezen.
 • Bekijk alle specificaties
 • Ingrediënten Pompoenpitextract, Pinus pinaster atlantica-extract, Zaagpalmetto-extract, Coatingmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose; Zinkgluconaat, DL-alfa-tocoferylacetaat, Natriumseleniet.
 • Geschikt voor veganisten Ja

Discreet & snel verzonden

Discreet & snel verzonden

Bestellingen worden discreet verpakt. Dat betekent dat alle bestellingen in een neutrale verpakking verzonden worden, inclusief een discrete verzendsticker.

Meer informatie

Retourzendingen dienen binnen 30 dagen na ontvangst aangemeld te worden bij de klantenservice.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
King Active Prostate Plus - 60 capsules - Prostaat en Potentie

King Active Prostate Plus - 60 capsules - Prostaat en Potentie

32,75 € 29,99