Terug

  • Potentie Man & Libido Vrouw
  • Officiële King Active® website
  • Kwalitatieve Voedingssupplementen & Vitamines

King Active voor mannen | Potentie en erectie | Erectiepil op natuurlijke basis

King Active bevordert een erectie en de potentie | Draagt bij voor meer controle over een erectie | Versterkt lustgevoelens en het libido | Positieve invloed op erectieproblemen | Ingrediënten stimuleren na 30 minuten en kunnen actief zijn t/m 72 uur.

Filters

King Active voor mannen |  Potentie en erectie | Erectiepil op natuurlijke basis

Meer controle erectie en langer genieten?

King Active bied je de mogelijkheid om meer controle te hebben over je erectie en daardoor langer door kunt gaan tijdens de seks. Voor dit stimulerende erectiemiddel heb je geen doktersrecept nodig, omdat deze libidopil alleen bestaat uit natuurlijke kruiden. King Active is samengesteld uit natuurlijke en krachtige ingrediënten, waaronder: Siberische GinsengTribulus TerrestrisMaca en Wild Yam. Dit alles is verwerkt in een capsule van harde gelatine. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit ingrediënten. King Active is sinds 2010 hét favoriete product van vele mannen.

Erectiepillen op een natuurlijke basis

Er zijn verschillende redenen waarom je als man niet tot een erectie komt. Erover praten, doen we niet zo snel. Toch zou dat vaker moeten, want je bent niet de enige en het ontneemt niets aan je mannelijkheid als je een erectieprobleem hebt. Het kan namelijk voorkomen bij het gebruik van bepaalde medicatie, door depressies en stress. Ook een te hoge druk om te presteren op seksueel gebied kan ervoor zorgen dat er niet of nauwelijks een erectie ontstaat. Dan is het aan te raden om eens een voedingssupplement te proberen die je niet alleen helpt te ontspannen, maar ook de erectie kan stimuleren en in sommige gevallen zelfs zou kunnen verlengen.

De erectie

Tijdens seksuele opwinding pompt er meer bloed door je lichaam. Dat is goed, want om een erectie te krijgen, is het belangrijk dat de zwellichamen die zich in de penis bevinden, volgepompt worden met bloed. Hoe meer de zwellichamen opzwellen, des te stijver wordt de penis tijdens de erectie. Wanneer na de ejaculatie het lichaam weer tot rust komt en het bloed weer normaler door de aderen gaat stromen, neemt de erectie ook weer af. Je lichaam regelt dat als het goed is zelf.

Goede doorbloeding

Een goede doorbloeding van het lichaam is een must om tot een goede erectie te komen. Het is tevens in veel gevallen de eerste oorzaak waardoor het niet helemaal lukt. Draag niet te strakke kleding om de doorbloeding te bevorderen, eet gezond en beweeg voldoende. Door te sporten verbetert je uithoudingsvermogen ook nog eens. Om de doorbloeding te verbeteren is het mogelijk om een supplement te gebruiken die de doorbloeding van het lichaam te verbeteren. Bijvoorbeeld met ginseng of ginkgo biloba. Daarnaast is het verstandig om te stoppen met roken (als je rookt uiteraard) en minder alcohol te drinken.

Erectiestoornis; verschillende oorzaken

Naast een slechtere doorbloeding zijn er nog andere oorzaken die ten grondslag kunnen liggen aan een erectiestoornis. Medicijngebruik bijvoorbeeld, maar ook stress, overgewicht, te weinig bewegen, roken en alcohol, depressie en een te hoge druk op de prestaties in bed kunnen ervoor zorgen dat je niet tot een erectie komt. Wanneer je ouder wordt, kan de aanmaak van minder testosteron er tevens voor zorgen dat de zin in seks – en dus de seksuele opwinding die hiermee gepaard gaat – verminderd.

Erectiepillen

In Nederland zijn verschillende erectiepillen op de markt die de erectie verbeteren en verlengen. We hebben het natuurlijk over de bekende blauwe pilletjes. Echter zijn deze medicijnen niet altijd zonder gevaar. Zo kunnen ze de erectie uren aan laten houden – zelfs tot na de ejaculatie. Er zitten stoffen in die de bloedvaten verwijden, zodat het makkelijker door het lichaam stroomt. Dit effect kan er dus voor zorgen dat je een erectie hebt van bijvoorbeeld vier tot zes uur. Dit verschilt overigens per erectiepil. Wanneer je dit niet ziet zitten, dan kun je beter eerst een kruidenpreparaat gebruiken.

Neem de tijd

Even een vluggertje tussendoor kan heel fijn zijn, maar als je moeite hebt om tot een erectie te komen, is het juist goed om even de tijd te nemen voor seks. Het voorspel heeft voor mannen ook zo zijn voordelen namelijk, omdat het de bloeddoorstroming op gang brengt. Heb je een heel drukke dag gehad? Ontspan dan eerst met een warme douche of een diner voor twee. Ga samen uit en prikkel elkaar gedurende de avond. Je zal merken dat het helpt. Praat ook over je zorgen om zo stress en depressies te verminderen. En als het een keer niet lukt, leg de druk er dan niet op bij jezelf. Want hoe hoger de seksuele druk om te presteren, des te gespannen je bent en dat komt je erectie en plezier in seks zeker niet ten goede.

Voedingsstoffen voor een erectie

Er zijn voedingsstoffen die kunnen helpen om de hormoonbalans te herstellen in het lichaam en die zelfs de aanmaak van testosteron zouden kunnen stimuleren. Zink is bijvoorbeeld zo een spoorelement wat daar een positieve bijdrage aan kan leveren. Om tot rust te komen en lekkerder in je vel te zitten, kunnen voedingsstoffen als L-Tyrosine en extract van de Maca wortel helpen. B-vitamines helpen om stress te verminderen, terwijl andere stoffen juist de productie van eiwitten stimuleert. Erg populaire kruiden voor natuurlijke erectie boosters zijn: Siberian Ginseng, Tribulus terrestris, Panax Ginseng; Wild Yam en Jujube extract. Er zijn verschillende supplementen verkrijgbaar ieder in een eigen samenstelling voor het verbeteren van je erectie. Welke het beste bij je past, ligt natuurlijk aan je klachten, je wensen en je persoonlijke voorkeur.

Let wel: de resultaten van sommige voedingsstoffen zijn puur gebaseerd op basis van traditioneel gebruik en is niet altijd wetenschappelijk onderzocht of bewezen. De gezondheidsclaim voor diverse producten is in afwachting van Europese toelating. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter, overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet en overleg bij twijfel of medicijngebruik altijd met een arts.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box